นิทรรศการ "MISTAKE 01"

Event Details

นิทรรศการ "MISTAKE 01"

Time: April 4, 2015 to April 28, 2015
Location: Speedy Grandchild
City/Town: Bangkok, Thailand
Website or Map: http://www.speedygrandma.com
Phone: 081 100 5154
Event Type: art, exhibition
Latest Activity: Apr 8, 2015

Export to Outlook or iCal (.ics)

Event Description

(*) For English please scroll down

ความผิดพลาดเล็กน้อยเกิดขึ้นบ่อยครั้งจนเป็นเรื่องธรรมดา แต่ใครจะคิดว่าความบังเอิญเหล่านี้เป็นสิ่งพิเศษ หากเรามองความผิดพลาดนี้ในแง่มุมใหม่ บางทีเราอาจจะเจออีกมุมมองที่น่าสนใจที่ซ่อนอยู่

การทดลองเรื่องความผิดพลาดจึงเกิดขึ้นเพื่อหาความเป็นไปได้และสร้างแนวทางใหม่ๆ ที่ไม่มีใครรู้ว่ามันจะออกมาในรูปแบบไหน มันคือความท้าทายและน่าค้นหา เพียงแค่เรามองมุมกลับ ปรับมุมมองจากสิ่งที่ทำผิดพลาดไป ให้มาเป็นแรงบันดาลใจซึ่งก่อให้เกิดสิ่งใหม่ๆ ที่สามารถนิยามให้เห็นว่าความผิดพลาดนั้นกลายเป็นเรื่องดีได้

A minor mistake can happen any time like an ordinary issue, yet who would imagine that this mistake could become something extraordinary. If you see a mistake in a new perspective, we perhaps find some interesting point hidden inside that mistake.

An experiment about mistakes has been made to explore a possiblity and a new way that no one knows how it's gonna turn out. It is challenging, and worth knowing, if we see from an upside down perspective - turning a mistake into an inspiration that creates a new thing, redefining a mistake as a way to discover a positive outcome.

Comment Wall

Comment

RSVP for นิทรรศการ "MISTAKE 01" to add comments!

Join PORTFOLIOS*NET

Attending (1)

© 2009-2022   PORTFOLIOS*NET by CreativeMOVE.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service