งาน "Mini Showcase - Sweet City Artworks"

Event Details

งาน "Mini Showcase - Sweet City Artworks"

Time: February 10, 2018 to March 30, 2018
Location: BANGKOK CITYCITY GALLERY
City/Town: Bangkok
Phone: 083 087 2725
Event Type: art, exhibition
Organized By: NEWS PORTFOLIOS*NET
Latest Activity: Mar 28, 2018

Export to Outlook or iCal (.ics)

Event Description

(*) For English please scroll down

SWEET CITY Artworks งานจัดแสดงผลงานศิลปะของผู้อยู่อาศัยในหมู่บ้านรังสิตซิตี้ ซึ่งสร้างขึ้นระหว่างวันที่ 10 กุมภาพันธ์ – 30 มีนาคม 2561 จะมาแสดงที่บางกอก ซิตี้ซิตี้ แกลเลอรี่ ในวันที่ 31 มีนาคม – 1 เมษายน 2561

เมื่อวันที่ 10 กุมภาพันธ์ 2561 MUEBON ได้เปิดป๊อปอัพแกลเลอรี่ศิลปะชื่อ SWEET CITY ขึ้นภายในพื้นที่อดีตโครงการแฟลตปลาทอง ซึ่งปัจจุบันคือชั้นล่างของอาคารเลขที่ 90 ในหมู่บ้านรังสิตซิตี้ เพื่อแบ่งปันพื้นที่ศิลปะที่ปลอดภัยให้แก่ผู้คนในชุมชน

นับแต่นั้น พื้นที่ดังกล่าวค่อยๆ กลายเป็นพื้นที่ให้ผู้คนในชุมชนได้มาพบปะพูดคุยและสร้างงานศิลปะภายใต้การดูแลของมือบอนและทีมงาน ได้มีการจัดสอนชั้นเรียนงานศิลปะและเป็นพื้นที่ให้ผู้คนในชุมชนได้มาพูดคุยกัน ผลงานศิลปะที่เกิดขึ้นจากพื้นที่นี้เป็นส่วนสำคัญในงาน SWEET CITY ของเขา

ผลงานที่ได้รับคัดเลือกมาแสดงนี้ เป็นส่วนหนึ่งของโปรเจกต์ SWEET CITY โดย MUEBON ซึ่งจัดแสดงร่วมในนิทรรศการกลุ่ม SOS โดย โซลด์ เอาท์ สตูดิโอที่บางกอก ซิตี้ซิตี้ แกลเลอรี่

SWEET CITY Artworks, a mini art showcase made by Rangsit City Village community from February 10 – March 31, 2018 will be showing at BANGKOK CITYCITY GALLERY from March 31 - April 1, 2018.

On February 10, 2018, MUEBON opened SWEET CITY a functional gallery space within the now disfunctional Flat Platong projects. Offering a safe, open, community shared gallery space on the ground level of Building 90, Rangsit City Village (Former Flat Platong).

It all happened organically, and quickly turned into a place for people to meet, talk, and make art, under the guidance of MUEBON and his team. Hosting art classes and more importantly discussions within the community took place. The artworks created during these times form an important part of this project.

Selected artworks following the progression of local artists during the running of MUEBON offsite project SWEET CITY as part of SOS a group exhibition by Souled Out Studios.

Comment Wall

Comment

RSVP for งาน "Mini Showcase - Sweet City Artworks" to add comments!

Join PORTFOLIOS*NET

Attending (1)

© 2009-2024   PORTFOLIOS*NET by CreativeMOVE.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service