นิทรรศการ "Dark Shadows"

Event Details

นิทรรศการ "Dark Shadows"

Time: September 9, 2014 to October 1, 2014
Location: Gallery Seescape
City/Town: Chiang Mai, Thailand
Website or Map: http://www.facebook.com/galle…
Phone: 086 114 2845
Event Type: art, exhibition
Latest Activity: Sep 14, 2014

Export to Outlook or iCal (.ics)

Event Description

(*) For English please scroll down


เราอาจจะมีความคุ้นเคยกับเขาคนนี้ในอีกบทบาทหนึ่งในฐานะศิลปินบนเวทีคอนเสิร์ต ในครั้งนี้แกลเลอรี่ซีสเคปมีความยินดีที่จะนำเสนอแง่มุมใหม่ของเขา ในด้านที่เงียบ ลึกลับ และปราศจากเสียง ในนิทรรศการศิลปะ DARK SHADOW โดย กิตติพงษ์ คำสาตร์ หรือโก๋เอ็ม บุดดาเบลส ขอเชิญทุกท่านมาร่วมเป็นส่วนหนึ่งและร่วมงานเปิดนิทรรศการได้ในวันอังคารที่ 9 กันยายน 2557 นี้ครับ

บางส่วนเกี่ยวกับผลงานศิลปะชุด Dark Shadows
".. มุมอีกมุมหนึ่งของเหล่าสรรพสัตว์ที่ใครหลายคนอาจจะมองไม่เห็นได้ด้วยตาแต่สัมผัสได้ด้วยใจ ในยุคที่คนใช้การสื่อสารเป็นปัจจัยหลักในการขับเคลื่อนและเปลี่ยนแปลงอะไรหลายๆอย่าง แต่สำหรับสิ่งมีชีวิตที่เรียกว่าสัตว์ที่เป็นเพื่อนร่วมโลกของเราอีกเผ่าพันธ์หนึ่งก็ยังรอคอยการเปลี่ยนแปลงอะไรบางอย่างเหมือนกัน แต่คงยากมากที่จะสื่อสารหรือส่งต่อความรู้สึกอะไรบางอย่างให้ใครได้เข้าใจ ความรู้สึกของความตาย ความทรมาน คงเป็นความรู้สึกที่ยากที่จะสื่อสารออกมาให้ใครเข้าใจได้ ไม่มีแม้ภาษา ไม่มีแม้ท่าทาง จะมีแม้แค่เพียงแต่แววตาที่ใครบางคนคงต้องมองและสัมผัสมันจากใจ
ผมงานของผมน่าจะเป็นการส่งสารบางอย่างที่อยากจะสะท้อนถึงจินตนาการและการสื่อสารรูปแบบหนึ่ง ในอีกมุมมองของพวกมันที่ยังมืดอยู่เกินไป.."


We may be familiar with him in another role as an artist on stage. Gallery Seescape is pleased to present a new aspects of him. In the silent, mysterious, and without any noise in an art exhibition "DARK SHADOW" by Kittipong Kamsart or Goh -M from the Buddha Bless crew.
We would like to Invites you to take part in the Opening Ceremony on Friday, September 9, 2557 at Gallery Seescape from 6PM until end of ceremony.

Messege from the artist.

".. The other side of the animals that many people might not see with the eyes but with the mind. In an age where communication is a key factor in driving change many things. But for a creature called a fellow creature of another race, one of the world still waiting for some change as well. But it is very difficult to communicate or to feel something for me to understand. The sense of death, torture remains a feeling that is hard to communicate it to anyone not even understand English, even stance. Although I have only eyes that someone would have to look and feel it from my heart.
I sent my work to be something that would reflect the imagination and communication style. In their view, it is still too dark .. ".

Comment Wall

Comment

RSVP for นิทรรศการ "Dark Shadows" to add comments!

Join PORTFOLIOS*NET

Attending (1)

© 2009-2022   PORTFOLIOS*NET by CreativeMOVE.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service